Over Tealightcups.com

Tealightcups.com staat voor kwalitatief hoogwaardige productie van theelichtcupjes en lonthouders en concurrerende prijzen voor haar klanten. Het merk Tealightcups.com is ontstaan uit Record Industrie B.V., dat sinds 1 januari 2016 deel is geworden van Jeka Beheer B.V.

Record. Wereldwijde speler

Record is een wereldwijd bekende producent van aluminium theelichtcupjes en lonthouders. Jaarlijks produceert het honderden miljoenen van deze producten en exporteert deze naar vele landen over de hele wereld.

Record staat sinds jaar en dag bekend om de uitmuntende kwaliteit van haar precisiestanswerk. Al sinds 1911 is de firma Record operationeel. Sinds die tijd heeft het zich steeds verder weten te ontwikkelen in de productie en verkoop van metaal- en kunststofwaren.

De jarenlange ervaring in combinatie met de drive om haar klanten te voorzien van producten van topkwaliteit, heeft ervoor gezorgd dat Record internationaal wordt gezien als een van de belangrijke producenten van theelichtcupjes en lonthouders.

Toekomst onder andere vleugels

Per 1 januari 2016 is Record door overname van een meerderheid van de aandelen deel geworden van Jeka Beheer B.V. Onder Jeka Beheer B.V. vallen verder Jeka Industriële Efficiency B.V. en Jeka USA Services Inc., de verkoopbedrijven van deze fabrikant van onder andere (logistieke) bewegwijzering- en identificatieproducten.

Door de overname is de technische kennis bij Record behouden en aangevuld door een hoop organisatorische ervaring en kunde. Die combinatie creëert het vermogen om in de komende jaren steeds verder te groeien.

Voor de nabije toekomst staan uitbouw van productassortiment en verkoopmarkten, alsmede verdere professionalisering en modernisering van de organisatie, op het programma.

Tealightcups.com is hiervan één van de initiatieven.

Uitmuntende kwaliteit sinds 1911