Theelichtcups

Theelichtcups zijn leverbaar in verschillende maten. Er is een standaardrange van tien afmetingen, maar maatwerk is ook mogelijk. Kwalitatief hoogwaardige productie en concurrerende prijzen staan hoog in het vaandel bij Tealightcups.com.

Eigenschappen

De eigenschappen van de theelichtcups zijn geoptimaliseerd vanuit jarenlange ervaring. Daardoor sluiten de eigenschappen uitstekend aan bij wat u nodig hebt. De theelichtcups beschikken onder andere over:

Optimale dikte

De theelichtcups zijn gemaakt uit één stuk aluminium. De dikte van het aluminium ligt meestal tussen 70 en 85 µ.

Felsrand

De randen van de cupjes zijn omgevouwen. Die omgevouwen rand heet een felsrand en zorgt niet alleen voor extra stevigheid van het cupje maar haalt letterlijk de scherpe randjes van het product af voor de gebruiksveiligheid.

Pootjes

De theelichtcups zijn voorzien van 4 of 6 pootjes, afhankelijk van de grootte. De pootjes worden gevormd tijdens het dieptrekken. Doordat de pootjes onderdeel van de matrijs zijn, blijft de stevigheid van het cupje optimaal.

Terug naar boven

cups
cups

Afmetingen

Theelichtcups zijn leverbaar in verschillende afmetingen en vormen. De standaard range cupjes omvat een 13-tal dat altijd ruim op voorraad is bij Record Industrie B.V.. Maatwerk is echter ook altijd mogelijk door onze ervaren gereedschapsmakers. Bij Tealichtcups.com gaan kosteneffectiviteit, kwaliteit en flexibiliteit hand in hand.

De standaard range cupjes bevat 8 typen waarvan de afmetingen vallen binnen de RAL-specificaties voor theelichtformaten. De specificaties stellen grenzen aan de hoogte en de diameter van het cupje:

Hoogte: max. 17 mm
Diameter: 36-39 mm

De figuur links geeft de beschikbare formaten weer. Het oranje kader geeft de formaten aan die aansluiten bij de genoemde RAL-specificaties.

Terug naar boven

Kleuren

De standaard uitvoering van de theelichtcups is in blank (ongekleurd) aluminium. De cupjes zijn ook verkrijgbaar in zes kleuren geanodiseerd aluminium:

  • Rood
  • Blauw
  • Geel
  • Groen
  • Roze
  • Wit

Terug naar boven

cups
cups

Kwaliteit en capaciteit

Kwalitatief hoogwaardige productie is, dankzij jarenlange ervaring, één van de onderscheidende punten van Tealightcups.com. Dat niet alleen, ook is de productiecapaciteit van formaat.

Op jaarbasis produceert Tealightcups.com al zo’n 500.000.000 theelichtcups. Dat komt neer op ongeveer 250 ton aluminium. In de nabije toekomst wil Tealightcups.com de productie nog verder opschroeven zodat u voordeliger uit kan zijn zonder in te leveren op kwaliteit.

Of u nu enkele dozen, enkele pallets of een zeecontainer vol theelichtcupjes wilt, in alle gevallen levert Tealightcups.com u graag kwalitatief hoogwaardige theelichtcups voor een concurrerende prijs.

Terug naar boven

Concurrerende prijzen

Bij een hoge productkwaliteit geldt vaak dat de productprijs hoog ligt. Tealightcups.com pakt het anders aan. Dankzij het verstandig organiseren van de inkoop van grondstoffen in combinatie met een zeer flexibel gebruik van de productiemiddelen is Tealightcups.com in de positie om haar producten zeer kosteneffectief in de markt te zetten.

Visie op transport

De bundeling van krachten met Jeka heeft gezorgd voor een uitstekend zicht op (internationaal) transport. Daardoor het voor Tealightcups.com mogelijk om de producten zeer concurrerend bij u voor de deur te brengen.

Terug naar boven

cups

Prijsindicatie

Tealightcups.com hanteert een staffel bij het bepalen van de prijzen. Prijzen kunnen, afhankelijk van uw wensen, afwijken. Onderstaande tabel geeft slechts een indicatie van de concurrerende prijzen die Tealightcups.com kan bieden. Prijzen zijn exclusief btw.

Aantal Per 1000 stuks (€)*
100.000 4,50
1 mln. 3,75
10 mln. 3,00
Meer dan 10 mln. Prijs op aanvraag. Neem contact met ons op.

Orders < € 500 plus € 15 handlingskosten, indien de order >= € 5000  franco levering binnen Europa.

Terug naar boven